Blogindító

 2014.04.03. 11:30

Tisztelt Olvasóink!

Kiadónk működése során sok olyan, a joghoz kapcsolódó témával találkozunk, amelyekre fel szeretnénk hívni a figyelmet, mert hasznos vagy érdekes, de rövidsége vagy nem túl ismert volta miatt nem lehet vele könyvben foglalkozni. Blogunk célja, hogy hetente egy-egy rövidebb írással bemutassunk egy-egy olyan területet, felvessünk egy-egy olyan problémát, ami "benne van a levegőben" - vagy éppen ellenkezőleg, csak szűk körben ismert -, ám nehéz róla bővebb irodalmat találni.
Terveink szerint gyakorlati tudnivalókkal, újdonságokkal, etikával, érdekes jogesetekkel és a jog más tudományágakkal való kapcsolatával foglalkozunk majd, főleg a még fel nem dolgozott területeken.
Olyan írásokat kívánunk megjelentetni, amelyek bizonyos problémákat szokatlan, az általánostól eltérő irányból közelítenek meg. A tények mellett a véleményekre, az objektív leírások mellett szubjektív nézőpontokra is kíváncsiak vagyunk.

Bízunk benne, hogy blogunk hasznos, érdekes olvasnivaló lesz.

Üdvözlettel:

Novissima Kiadó

Címkék: blogindító

A bejegyzés trackback címe:

https://novissima.blog.hu/api/trackback/id/tr305761455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása